מתכון למנה אחרונה בסגנון איטלקי: המותג מאסטר שף, מציע לרגל השקת פודינג וניל עם גרגירי וניל אמיתיים, מתכון להכנת מנה אחרונה בסגנון איטלקי: טירמיסו עם גרגירי וניל.
מתאים לכל ארוחה חגיגית ולאירוח. זהירות זה ממכר!
חומרים לתבנית מרובעת בגודל 20 ס"מ
לקרם וניל:
1 חבילה פודינג וניל מאסטר שף עם גרגירי וניל
1 מיכל (250 מ״ל) שמנת מתוקה 38%
1 קופסה גבינת מסקרפונה
1/2 כוס חלב
50 גרם (1/4 כוס) סוכר
3 כפות ליקר אגוזים או ברנדי
לבסיס:
חבילת בישקוטים
2 ספלוני אספרסו חזק
1/2 כוס חלב
3 כפות ליקר קפה או ליקר אגוזים או ברנדי
להגשה:
אבקת קקאו
הוראות הכנה
- מקציפים פודינג וניל, שמנת מתוקה, מסקרפונה, חלב, סוכר וליקר במיקסר עד לקבלת קרם חלק ואחיד.
- מערבבים אספרסו, חלב וליקר בקערה קטנה. טובלים את הבישקוטים בתערובת ומסדרים בשכבה צפופה בתחתית תבנית.
- מעל שכבת הבישקוטים יוצקים את הקרם ומחליקים את פני הקרם.
- מעבירים למקרר למשך הלילה.
- לפני ההגשה מפזרים אבקת קקאו בעזרת מסננת קטנה.
ו……בתאבון!
צילום: אסף אמברם