ילדי בימת הנוער של החברה העירונית רחובות 'שוברים את הרשת' עם קמפיין ויראלי ברשתות החברתיות להעלאת המודעות למחזמר 'משחקים בלב' שיעלה במהלך חג החנוכה בהיכל התרבות
בסוף השבוע האחרון הוכיחו ילדי בימת הנוער כי הם ניחנו לא רק בכישורי משחק פנומנאליים אלא גם בכישורי שיווק יוצאי דופן. במהלך החזרה שהתקיימה ביום חמישי האחרון, באולם בימת הנוער, צילמו עצמם שחקני המחזמר עם שלטים הנושאים כיתוב על "300 הסיבות לרכוש כרטיסים כבר עכשיו למחזמר 'משחקים בלב'".
הקמפיין הויראלי של השחקנים הצעירים שטף את הרשתות החברתיות והתגובות לא איחרו לבוא, מאות לייקים חילקו גולשי הרשתות החברתיות לשחקנים המחוננים שתורגמו לאלפי כניסות לאתר החברה העירונית וכעת מבקשים הצעירים מבימת הנוער מתושבי רחובות לחזק את ידם ולהגביר את השיח על המחזמר באמצעות שיתופים, כאשר המטרה העומדת לפניהם היא, להגיע לתכנית 'הצינור' בערוץ 10 המסקרת את פעילות הרשתות החברתיות.
במחזמר נוטלים חלק כ-300 משתתפים, חניכי בימת הנוער מגילאי כיתות ד' ועד י"ב, שעברו תהליכי למידה והתמחות במשחק, שירה, תלבושות ותפאורה. חלק מבוגרי בימת הנוער הפכו לאנשי המקצוע המובילים בתחומם – השחקן דניאל מורשת, התפאורן מושיק יוסיפוב, אקי אבני, דני רובס, לילך כספי, יעל חן ז"ל, ועוד רבים וטובים. רבים מהם חוזרים מדי שנה לסייע ולהשתתף בהפקות שמעלים חניכי בימת הנוער, הפקות כגון 'אוליבר', 'מלך האריות', 'יוסף', 'לשבור את הקרח' ועוד. במשך השנים המחזמר השנתי של בימת הנוער רחובות הפך לשם דבר בארץ, ונוהרים אליו תושבים ואורחים, שיודעים ואוהבים לצרוך תרבות איכותית במחירים נוחים. על רקע המחירים הגבוהים של הצגות חנוכה, מצליחה רחובות לתת אלטרנטיבה איכותית, שוות ערך להצגות המועלות ברחבי הארץ ובמחיר סביר.
את עלילת המחזמר כתבה המחזאית מיכל אהרוני, בוגרת בימת הנוער העירונית, סמינר הקיבוצים ואוניברסיטת מידלסקס בלונדון. מחזות פרי עטה הוצגו במסגרות שונות, והמחזה האחרון שלה, 'אנגינה פקטוריס', מוצג בימים אלו בהצלחה ברחבי הארץ. בפברואר הקרוב, יעלה המחזה החדש שלה "ורסאצ'ה שם זמני" בתיאטרון "הבימה". העלילה שלפנינו מתמקדת ביואב, ילד מופנם החי עם סבו, בעל חנות בובות קטנה וצנועה, מאחר והוריו נהרגו בתאונת דרכים. יואב פוגש את אלי, ביתם של בעלי חנות כלבו ענקית לצעצועים הסמוכה לחנות הבובות הקטנה. למרות ההבדלים ביניהם, נרקמת ביניהם חברות אמיתית, אולם חברות זו עומדת למבחן כשנודע ליואב כי הוריה של אלי, באמצעות עורך דין ערמומי, מעוניינים להשתלט על החנות הקטנה של סבו ובכך לקחת ליואב את המקום היחיד בו הוא מרגיש אהבה ואמפטיה. אולם סוף טוב הכל טוב, אלי עומדת לצד חברה הטוב ומצליחה לשנות את דעתם של הוריה.
המחזמר השנה כולל פרויקט חינוכי מיוחד במינו, במסגרתו כל ההצגות תסתיימנה בשיר שיועבר בשפת הסימנים על ידי כל המשתתפים. מי שאחראית ללמד את הילדים את שפת הסימנים היא בוגרת בימת הנוער, ארבל שור. כמו כן תעלה הצגה אחת עם תרגום מלא לשפת הסימנים בתאריך ה-27.12 בשעה 16:00.